Sunday, October 12, 2008

Bagel


Assalamualaikum..

Haa..rajin pulak saye update..kate cuti sebulan kan...ngeh ngeh..ni pasal saye rase bersalah pulak..sbb saye spend mase berjam-jam kat facebook..tapi tak hapdet blog..tak adil la kat blog-blog saye kan...

Haa..nk update psl raye pon...dah basi kan cite..tapi saye ade gak update sket gamba time raye kat blog saye lagi satu..kalo nk tgk bleh klik sini

So instead saye taruk gamba la..Bagel ni first time saye buat...ingatkan susah..takdela susah mane..cume dup dap dup dap sket la time nk rebus die kejap tu..saye siap set mase OK..sebab respi kate 30 saat utk satu belah...so kalut la saye dok tgk timer kat henset...pastuh dalam kalut2 tu..terlame gak..ngehngeh...pastuh bile angkat..die berkedut kat atas tu..tak licin cam kat kedai..tapi overall saye mmg puas ati..sebab tekstur die dah macam yang dkt kedai..liat kat permukaan..tapi lembut and fluffy kat dalam.. kene la ngn selera saye..

tapi kan..isk...saye ni mmg la..saye dah terilangkan respi die...saye ambik kat blog korean...ape daa..so kene carik balik la ni...

Btw, kalu perasan..kat bawah tu saye dah update dah list link..arituh kan saye tak backup template lame time tukar template..so merase la saye tercarik2 link lame..ramai lagi saye tak letak..nnt ye..satu satu..hehe

Haa since saye takde respi pon nk taruk sini..sampai sini je la saye update...saye nk g men facebook plak..bes plak main Friends For Sale tu..ngeh ngeh..

5 comments:

uShop said...

bestnye buat bagel sindri xD

nnti dh jumpe respi die, bgtau la.
mahu tahu juga..

r@tn@ said...

@usop-hehe oke..nnt kalu jumpe saye letak

Yatie said...

hah, nieh mcm best je kalau nak try sendiri .. jgn lupa update resepi ek.. tqvm:)

r@tn@ said...

@kak yatie-insyaAllah kak..nnt saye carik lagi eks?

Mak Su said...

ingatkan donut tadi ... ? ahaks

Ad